A nosa razn de ser

Progando S.L. unha empresa adicada a fabricar alimentos para animais de produccin. Dentro destes son os rumiantes, e mis concretamente as vacas de leite nas que centramos casi con exclusividade a nosa actividade productiva.

A peculiaridade da fabricacin de Progando estriba na adaptacin do alimento s necesidades que en cada momento tea o rabao no que se suministre o alimento.

Xustificacin

A diferencia doutras rexins productoras de leite, nas que os animais basean a sa alimentacin nunhas forraxes producidas fra da explotacin e que, habitualmente son dunha calidade moi estable o longo do ano, en Galicia, a alimentacin forraxeira dos animais est baseada, en grande medida na produccin de forraxes na propia explotacin: herba conservada como silo ou pastada, millo forraxeiro e fenos de herbas de diferentes calidades.

A variabilidade observada na calidade alimentaria dos silos de herba que consumen os animais, as prcticas de pastoreo e a utilizacin de silo de millo, xunto con condicionantes da propia granxa como poden ser o estado productivo e reproductivo dos animais, aportan tal variabilidade o sistema que fan necesaria a variacin da composicin do concentrado para equilibrar a racin que reciben os animais.

Outro dos condicionantes que fan que a variacin na composicin das mesturas que se fabrican nas instalacins de Progando son os continuos sube e baixa do prezo das materias primas, desde Progando, sempre se tratar de que a igualdade de calidade, se consiga o prezo mis econmico para a alimentacin das vacas de leite.

Coma outra empresa calquera Progando, deber de xerar beneficios para continuar coa sa actividade, pero non esquece que este beneficion sera un sin sentido, se non redundara a sa vez nas explotacins de leite que atendemos e que entre todos estamos a colocar entres as mis competitivas do Pas.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer una mejor experiencia y servicio al usuario. Al navegar o utilizar nuestros servicios el usuario acepta el uso que hacemos de las cookies. Aceptar | Más información